INLÅSTA I ETT HELVETE !

Hej mina läsare ! Idag efter idrotten blev vi inlåsta i vårat omklädningsrum/helvetet ...
Hehe . Men iallafall vi höll på och ringde till alla, men ingen svarade. Men sån tur var att det var en lapp på dörren där det stod nummer till en tjej som heter Katarina (stavnig) hon jobbar på skolan .
Elinn ringde och hon bah : Hej jag är elev här på skolan, skulle du komma och låsa upp våran ytterdörr i tjejernas omklädningsrum, för att dörren har gått i baklås.
Sen kom hon och låste upp, piu ! <3

JÄTTEROLIG DAG !

Hej ! Idag skulle vi haft utedag, vi skulle ha något konstigt äventyr ... men istället så fick vi ha en timmes rast ! Tummen upp för den ! Sen efter maten hade vi jättelång rast ! Rasten var jätte rolig, jag med Molly, Elinn och Frida . P.S Elinn heter inte Elin utan ELINN, Bilden fick bli på söta Frida §

BÄSTA MARSVINEN I VÄRLDEN § MANGO OCH BUBBLAN BETYDER ALLT FÖR MIG § DET GÅ INTE ATT FÖRKLARA HUR MYCKET JAG ÄLSKAR ER §


MANGO JAG ÄLSKAR DIG, DU ÄR MITT ALLT ♥


ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID, BUBBLAN DU ÄR MITT ALLT ♥


HEY §

Hejsan !
Idag har vi tjejer "krigat" med killarna, tänker inte ni på att killar tacklas så mycket ? Haha !
Idag har maten på skolan varit rätt så OK ! Det var typ ngn konstig potatisgratäng med kassler i .
Nu har jag väl inte så mycket mera, men va så snälla att kommentera ! (:
Ni kommenterar så lite ! Bye §

HEJ :D

Hej, hej :D ! Nu sitter jag här och skrivet samtidigt som min syrra puffar på mig och vill sitta vid datan ! :D Men nu kan jag inte skriva mer för att nu börjar det bli lite jobbigt ! Alltså min syrra . :)



Kram

ÄR MED BELINDA :D

Hej, hej ! :) Nu är jag med Belinda . Jag vet, jag är lite osocial ... ;) Men nu ska vi göra en dans, haha !
Nu ska jag bli social och vara med Belinda ! Jag har ingen bild .... :( Men aja .. Ses :)
Kram

hugo boss - intense

Denna parfym fick jag av min moster Lisa, jag tycker att den luktar ganska gott. Hon använde inte den så mycket så då fick jag den! :) TACK!

Eve gästbloggar!

Tjena morsning på er skitar! haha nej då ;) Okej det är typ förmiddag men jaja... Jonna och jag chillar pomme, och ja, Mohahaha ;) Besök min blogg HÄR! or die..
Puss & hej då alla Jonnas miljoner läsare! :*

French fries!!!!!!!!!!!! :O

TJENAMORS ! :D

Tjenamors ! Här sitter jag och ska kolla på fångad ! :D asså på http://svt.se/ . Eller varje vardag kl. 4 på barnkanalen . Asså det är inget larvigt barnprogram, det är tjejer och killar som är 15 år i den . Den är otecknad.
Här kommer en bild från fångad ! :D

I ALWAYS LOVE YOU ♥

Här är en bild på mina älsklingar Mango & Bubblan ♥ 

SJUK :(

Hej, hej ! Idag är jag sjuk, jag skulle ju rida idag ! :( Jag skulle rida Aboe ! Men nu blev det ju inte så ! :(
Kram







LÄXOR -.-

Håller på med läxor ! -.- Vem orkar det egentligen ? Inte jag ....
Kram






Bilder på Matilda :D:)(L)


GUBBEN I LÅDAN


MAT

Hej, hej . :)
Förlåt att jag inte hann lägga ut ngt igår, eller gjorde jag det ? Haha ! :)
Men iallafall, jag red igår på världens bästa häst Nihm ♥. Mosters häst . Justdä ! Jag kom hen från gotland idag :) Pappa var med i tävlingen ggn som är nån förkortning för typ gotlandgrandaction, eller jag vet inte, men hejdå ♥ Jag måste gå och äta innan mamma får utbrott på mig, hejdå :=

HEJ ♥

Hej, hej bloggen ! Idag ska vi göra choklad-pudding ! Hahah. Men milk-shake är mycket godare ! :D

Puss & kram !

COOLT ! :D

Här kommer en jätte cool video från tokyo ! En dansande &  sjungande robot !

HEJ ♥

Hej, hej ! Choklad-milkshaken blev as lyckad ! Den var as god ! Det kommer jag göra om ! Jag har ingen bild, men ni kan få en annan bild !  HAHAH !

CHOKLAD-MILKSHAKE ♥

Hej ! Nu har vi bestämt oss för att ta choklad-milkshake! :D Gott ! Jag har ingen bra choklad-milkshake bild så ni får en annan bild, förresten nu sitter jag i en massage stol och min syrra kontrollerar hur massagen är hon säger : känns det bra lilla fröken ? Hihi :D Här kommer bilder på mosters hundar, jag har tyvärr bara en bild på Spira här, men jag kommer lägga ut på Tissla när jag kommer he, men här kommer söta Spira :P.S hon är en ridge back :)

hEjSaN

Hej, hej. Nu är jag på gotland och sitter vid morsters data, en laptop, jag vill inte skryta men den är jätte bra ! Förresten det här har jag glömt att säga : pappa ska tävla med sin hoj/cross/motorcykel. Han är och besiktigar den nu . Men jag kanske bloggar imorron också. Justdet jag ska göra efterätt idag, haha . Det får ni veta sen vad det var jag gjorde för efterätt ! :D 

GOTLAND :D

Hej ! Jag ska åka till gotland idag. Vi åker till gotland varje årstid för att min moster bor där, så vi ska bo där till på måndag, sen börjar skolan på måndag -.- Men jag missar ju en dag ! :D För att jag ska åka till GOTLAND ! WOHO ! GOTLAND HERE I COME !

söt!



eve gästbloggar!

hej på er!
Nu försöker vi fixa Jonnas header, men det funkar inte. Så om nån skulle kunna hjälpa Jonna att fixa headern, så kommentera i kommentarsfältet på min blogg, http://evelinaerikaa.blogg.se/ så vore det skitsnällt! :)
PUSS!

ursäkta röran, vi bygger om! ;)

Hej på er!
Nu är jag hemma hos mina kusiner, Eve och Matilda. Vi har ätit frukost och nu sitter vi och tittar på tv. Eve försöker hjälpa mig med min header, och så har hon fixat en sak till mig, den kommer i slutet av inlägget.
Men nu ska vi fortsätta att fixa till det lite på bloggen. :)
Kram!




HEII

Heii, heii ! Snart ska jag dra till kusinerna och sova över ! :D Jag hinner inte skriva så mycket, för dom kommer snart, men Puss ! <3

ÄR MED BÄSTA KUSSEN :D

Hej, hej , :D . Är med bästa kussen, Melvina :D ! Melvina är bäst, ingen protest ! §

USHER ♥ DJ GOT US FALLING IN LOVE AGAIN :)


RSS 2.0